Werkwijze

Onze aanpak als ICT-tekstschrijvers

Allereerst, wat fijn dat we een bijdrage mogen leveren aan jouw contentstrategie! Of je nu een enkele opdracht hebt of langer wilt samenwerken, alles is mogelijk. Hieronder vind je een stappenplan van hoe jouw blogartikel, webtekst of referentiecase tot stand komt.

1. Je wilt graag toffe teksten voor je website, een boeiend blogartikel of een keigoed klantverhaal?

Neem contact op met Jaimie voor jouw wensen. Laten we eens vrijblijvend kennismaken.

2. We hebben wat vragen voor je...

We zijn bijvoorbeeld benieuwd naar het doel van de tekst, wie het publiek is, het medium, etc. voor een optimaal resultaat.

3. We interviewen en gaan aan de slag!

Met behulp van jouw kaders en input doen we vooronderzoek en maken we een framework voor de tekst. Ook interviewen we graag subject matter experts binnen je bedrijf of vakgebied over het onderwerp. En dan gaan we schrijven!

4. Correctieronde

Voor ons is het belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat. Daarom krijg je altijd eerst een conceptversie. Heb je toevoegingen of opmerkingen? Dan verwerken we die in de finale versie.

5. Jouw tekst is klaar!

Je ontvangt de tekst in een Word-document. Je kunt het stuk dan zelf toevoegen aan je website of laten opmaken door een creatief bureau. Als je wilt, regelen wij dat voor je.

“Een goede voorbereiding, heldere focus en perfecte klantgerichtheid zorgen ervoor dat ik opdrachten graag aan ICT-copywriter gun en bij voorbaat weet dat het resultaat naar volle tevredenheid zal zijn.”

Paul Ossewold - Ossewold.net

Voor het schrijven van onze referentiecases heeft Jaimie contact met onze klanten. Dat geef ik met vertrouwen uit handen, want ze pakt dat professioneel op. En het scheelt ons ook nog eens tijd, omdat we niet tussen beide partijen hoeven te zitten. 

Christiaan de Jong - Itonomy

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

 

ICT-copywriter
Dé tekstschrijvers voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24