Websiteteksten voor ICT-bedrijven

De voordelen van duidelijke websiteteksten

Met alleen een mooi design voor je zakelijke website ben je er nog niet. De website moet ook nog worden gevuld met teksten. En dat kost tijd. Toch is dat belangrijk, want een website is je online visitekaartje. Bovendien is op deze manier je ICT-bedrijf 24/7 bereikbaar.

1. Online vindbaarheid van je bedrijf

Als je tegenwoordig iets wilt weten dan Google je dat. Dat is vaak je eerste contact met een bedrijf. Zo zal het ook je (potentiële) klanten vergaan. Als jouw ICT-bedrijf niet via een zoekmachine te vinden is, staat je concurrent (die wel online te vinden is) al 1-0 voor. Met unieke en waardevolle content scoor je hoger in de resultaten die de online zoekmachine toont.

2. Je maakt duidelijk welke producten en diensten je aanbiedt

Wat maakt jou onderscheidend ten opzichte van de concurrent? Waarom ben jij dé expert in je vakgebied? Maak dit duidelijk en plaats jouw Unique Selling Points in leesbare teksten op de website. Kruip in de huid van je klant. Met welke pijnpunten lopen zij rond? En waarom zijn jouw producten of diensten juist een oplossing voor die problemen? Zo weet de lezer al snel of je iets voor hem of haar kan betekenen.

3. Je website is meetbaar

Met o.a. Google Analytics krijg je inzicht in het gebruik van je website. Welke pagina’s worden het meest gelezen? Hoe komen bezoekers op jouw website? Welke pagina’s hebben de hoogste bounce rate? Met het meetbaar maken van jouw online activiteiten kun je actie ondernemen om de website te optimaliseren.

 

Wil je ook goede teksten voor je website?

Zorg dat je online te vinden bent en dat je website representatief is. Ik schrijf gloednieuwe webteksten, maar ik reviseer ook je bestaande teksten. Neem vrijblijvend contact op, zodat we kunnen bekijken wat ik voor je kan betekenen.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Veghel

ICT-copywriter
Voor al je (online) teksten.

KvK 75651416

Btw NL001557653B24