Tarieven ICT-copywriter

Benieuwd naar de tarieven van een tekstschrijver die specifiek voor de ICT-sector schrijft? Dat kan ik me voorstellen. Waar veel freelance tekstschrijvers hun tarieven per uur of zelfs per woord berekenen, doe ik het nét even anders. Ik ga voor het eindresultaat. We spreken af hoe lang het stuk ongeveer moet zijn en ik ga schrijven. Bovendien ben ik graag transparant. Daarom kun je mijn tarieven gewoon hier op mijn website vinden. 

Blogstrippenkaart? 10% korting!

Wil je met regelmaat een nieuw blogartikel op je website plaatsen? Kies dan nu voor de blogstrippenkaart: zes blogartikelen en afstempelen wanneer je maar wilt! De totaalprijs is exclusief 21% btw en gebaseerd op zes blogartikelen van ongeveer 500 woorden.

Losse tarieven tekstschrijver

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw. Staat het type tekst dat jij wilt laten schrijven er niet bij? Neem dan gerust contact op.

abonnement blogartikelen

Wil je elke week of elke twee weken een blogartikel? Dan is een blogabonnement een voordelige keuze. De prijs is exclusief 21% btw en gebaseerd op een blog van ongeveer 250 woorden.

“Jaimie schrijft voor ons uitgebreide pillar-blogartikelen, maar ook kortere blogs. Daarin staat de lezer centraal. Maar Jaimie weet ook de artikelen te optimaliseren, zodat deze online goed vindbaar zijn. Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!”

Berbel Kremer - Sellian

Vraag een offerte aan

8 + 3 =

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Veghel

ICT-copywriter
Dé freelance tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24