Tarieven ICT-copywriter

Benieuwd naar de tarieven van ICT-copywriter? Dat kunnen we ons voorstellen. We zijn graag transparant, daarom kun je onze prijzen gewoon hier op de website vinden. Zo weet je direct waar je aan toe bent. 

Blogstrippenkaart? 10% korting!

Wil je met regelmaat een nieuw blogartikel op je website plaatsen? Kies dan nu voor de blogstrippenkaart: zes blogartikelen met 10% korting! De totaalprijs is exclusief 21% btw en inclusief interview en redactieronde. Je kunt de strippenkaart tot en met zeven maanden na de factuurdatum afstempelen. Eén strip is gebaseerd op een blogartikel van ongeveer 500 woorden (hoe lang dat is? Bekijk hier een voorbeeld). 

Blogartikel

De prijs van een blogartikel start bij €340,00 (exclusief btw) voor een blog van ongeveer 500 woorden, inclusief interview en redactieronde. Hieronder vind je de tarieven en hoe lang zo’n blogartikel dan is:

“Voor onze nieuwe website heb ik meerdere persona’s opgesteld voor de verschillende sectoren die Solvisoft bedient. Die informatie pakte Jaimie goed op en dat hielp bij het gerichter schrijven van de webteksten. Door specifieke wakkerligpunten te benoemen, herkennen prospects zich in het probleem dat we schetsen. Het resultaat was dat de teksten veel meer verdieping kregen en niet aan de oppervlakte bleven. Dat is Jaimie’s kracht, ook omdat ze de IT-wereld snapt.” 

Marlies Vringer - marketingmanager bij Solvisoft

Klik hier om het hele klantverhaal van Solvisoft te lezen.

Losse tarieven ICT-copywriter

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw en inclusief interview en redactieronde. Er staat een indicatie bij van de lengte van een blogartikel, klantverhaal, whitepaper of persbericht. De wensen voor webteksten en mailings zijn vaak verschillend, daarom krijg je hiervoor een prijsindicatie op maat.

Staat de tekst die jij wilt laten schrijven er niet bij? Alles is mogelijk. Neem gerust contact op.

Goed om te weten

– Een kennismakings- of voortgangsgesprek is uiteraard gratis

– De eerste redactieronde is altijd gratis. Wil je graag een tweede review? Dat kost €42,50.

– Voor elke opdracht interviewen we jou, je collega of jouw klant. Dat interview duurt ongeveer 45 minuten, want dan blijven we scherp. Wil je een extra interview? Dan kost dat €85,00.

Reiskostenvergoeding: €0,50 per kilometer en €42,50 per reisuur.

– We zijn geen native writers, maar schrijven wel goede Engelse teksten tegen een toeslag van 20%. Uiteraard hebben we voorbeelden van al eerder opgeleverde Engelstalige teksten.  

– Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw en gelden voor het jaar 2022.

– Tot slot: we hebben plezier in ons werk en we gaan altijd goed voorbereid van start. We nemen je graag het schrijfwerk uit handen en besparen je hiermee flink wat uren, zodat je kunt doen wat jij graag doet!

  

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

 

ICT-copywriter
Dé tekstschrijvers voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24