Tarieven ICT-copywriter

Benieuwd naar de tarieven van een tekstschrijver die specifiek voor de ICT-sector schrijft? Dat kan ik me voorstellen. Waar veel freelance tekstschrijvers hun tarieven per uur of zelfs per woord berekenen, doe ik het nét even anders. Ik ga voor het eindresultaat. We spreken af hoe lang het stuk ongeveer moet zijn en ik ga schrijven. Bovendien ben ik graag transparant. Daarom kun je mijn tarieven gewoon hier op mijn website vinden. 

“Jaimie schrijft voor ons uitgebreide pillar-blogartikelen, maar ook kortere blogs. Daarin staat de lezer centraal. Maar Jaimie weet ook de artikelen te optimaliseren, zodat deze online goed vindbaar zijn. Wij zijn zeer tevreden met onze samenwerking!”

Berbel Kremer - Sellian

Blogstrippenkaart? 10% korting!

Wil je met regelmaat een nieuw blogartikel op je website plaatsen? Kies dan nu voor de blogstrippenkaart: zes blogartikelen en afstempelen wanneer je maar wilt! De totaalprijs is exclusief 21% btw en gebaseerd op zes blogartikelen van ongeveer 500 woorden (bekijk hier een voorbeeld).

Losse tarieven tekstschrijver

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw. Staat het type tekst dat jij wilt laten schrijven er niet bij? Neem dan gerust contact op. Waarom ik mijn uurtarief reken voor een webtekst? Met een webpagina over je product of dienst wil je je lezer prikkelen. Dat zijn vaak korte teksten en niet te vangen in een aantal woorden. Voor meer informatie kan jouw lezer dan contact opnemen of bijvoorbeeld een blogartikel lezen dat de diepte ingaat. Vandaar dat ik een inschatting maak van het aantal uur dat ik met jouw webpagina bezig ben.

Goed om te weten

– Mijn uurtarief is €75,00 voor overige werkzaamheden, zoals het schrijven van LinkedInberichten, meedenken met je contentstrategie of sparren over je nieuwe website.

– Een kennismakings- of voortgangsgesprek is uiteraard gratis. 

– De eerste redactieronde is altijd gratis. Wil je graag een tweede review? Dat kost €27,00.

– Voor elke opdracht interview ik jou, je collega of jouw klant. Dat interview duurt maximaal 45 minuten, want dan blijven we allebei scherp. Is een extra interview gewenst? Dan kost dat €75,00.

Reiskostenvergoeding: €0,50 per kilometer en €37,50 per reisuur.

– Ik ben geen native writer, maar ik schrijf wel goede Engelse teksten tegen een toeslag van 20%. 

– Je kunt altijd een spoedopdracht aanvragen (binnen 2 werkdagen). Daarvoor reken ik 25% bovenop het reguliere tarief.

– Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw en gelden voor het jaar 2021.

– Tot slot: ik heb plezier in mijn werk en ga altijd goed voorbereid van start. Ik neem je graag het schrijfwerk uit handen en bespaar je hiermee flink wat uren, zodat je kunt doen wat jij graag doet!

  

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

ICT-copywriter
Dé freelance tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24