Referenties

Een losse opdracht of trouwe klanten waarmee ik al vanaf het begin een nauwe samenwerking heb: hieronder een greep uit mijn klantenbestand. Wil je specifieke referenties of bepaalde teksten inzien? Dat kan, stuur me even een mailtje met je verzoek.

Tekstschrijver Hands on ICT

Hands on ICT

Hands on ICT is een Managed Service Provider+. Voor hen schrijf ik verschillende campagnes, bijvoorbeeld over de digitale werkplek, IT-beheer, security en trends & ontwikkelingen. Check bijvoorbeeld eens deze blog.

Tekstschrijver House of low-code

House of low-code

House of low-code is, zoals de naam al zegt, het kennisplatform voor digitale innovatie met low- en no-code. Voor hen schreef ik nieuwsartikelen, landingspagina’s en e-books. Bekijk ook eens deze blog.

Tekstschrijver HSO International

HSO International

HSO International houdt zich bezig met wereldwijde implementaties van ERP- of CRM-oplossingen van Microsoft. Voor hen schreef ik een Engelstalige campagne rondom Analytics en twee showcases van het Power Platform. Hier lees je een van de blogs.

Tekstschrijver I-Experts

I-Experts

I-Experts levert slimme oplossingen op basis van Microsoft-technologie om digitaal samen te werken. Voor hen maakte ik campagnes over de digitale werkplek, het intranet en de cloud.

Tekstschrijver Delaware

Delaware

Delaware is een ‘glocal’ IT-partner: internationaal, maar toch dichtbij. Voor hen schrijf ik landingspagina’s voor de verschillende producten en employer branding-blogs. Bijvoorbeeld deze over de carrièreswitch van Simon.

Tekstschrijver Marcommit

Marcommit

Marcommit is een bekend PR- en contentbureau voor o.a. de IT-sector. Voor een van de klanten van Marcommit schreef ik webteksten, referentiecases en persberichten.

Ossewold.net

Paul Ossewold is digitaal adviseur voor het onderwijs. Zijn kennis, passie en groei komen terug in de klantverhalen en blogs die ik voor hem schrijf. We hebben intensief samengewerkt aan zijn (e-)boek over digitale transformatie.

Tekstschrijver Fortezza

Fortezza

Fortezza helpt bedrijven te digitaliseren en datagedreven en veilig te werken. Ik schrijf voor hen blogartikelen over bijvoorbeeld de cloud, data en IAM.

Tekstschrijver voor IT-bedrijf gezocht

Pulse Business Solutions

Pulse, nu Fellowmind, implementeert en beheert o.a. ERP–, BI- en CRM-software op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Voor hen schreef ik uitgebreide FAQ-artikelen voor op de website.

Referentie laten schrijven door een tekstschrijver voor de IT

CRM Partners

CRM Partners, nu Fellowmind, combineert de technologie van Microsoft met hun passie voor customer engagement om hun klanten nóg geliefder te maken. Ik maakte een uitgebreide referentiecase over een mooi datawarehouse-project bij een tevreden klant.

Tekstschrijver IT

Solvisoft

Solvisoft is een veelzijdige IT-specialist. Zij bieden solide hosting en beheer, maar bouwen ook e-commerce-platforms. Voor Solvisoft schreef ik referentiecases, blogs, webteksten en een whitepaper. Hier lees je de referentie van marketingmanager Marlies Vringer over onze samenwerking.

Tekstschrijver voor de IT

MyDigitals

MyDigitals helpt bedrijven veilig te ondernemen door ze o.a. te beschermen tegen hackers, ransomware en malware. Ik schreef de teksten voor hun nieuwe website. 

Itonomy

Itonomy bouwt krachtige en succesvolle B2B- en B2C-webshops op basis van het Magento e-commerceplatform. Ik schreef blogs, webteksten en klantverhalen o.a. over Magento en PWA. Lees hier bijvoorbeeld het klantverhaal van Rico Moda.

Tekstschrijver voor IT-bedrijf Whyellow

Whyellow

Whyellow ontwikkelt software op maat voor complexe vraagstukken. Samen met de klant zoeken ze naar de beste digitale oplossing. Voor Whyellow schreef ik klantverhalen en blogartikelen, bijvoorbeeld over design sprints en Kubernetes.

Tekstschrijver voor de IT

Calltraders

Calltraders is expert op het gebied van B2B-telemarketing en accountbased-marketing. Zij werken voor IT-bedrijven en ik maak meerdere mailings voor een aantal van hun IT-klanten.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

 

ICT-copywriter
Dé contentstrateeg en tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten.

KvK 75651416

Btw NL001557653B24