Referenties

Een losse opdracht of trouwe klanten waarmee we al vanaf het begin van ICT-copywriter een nauwe samenwerking hebben: hieronder een greep uit ons klantenbestand. Wil je specifieke referenties of bepaalde teksten inzien? Dat kan, stuur Jaimie even een mailtje met je verzoek.

Tekstschrijver Hands on ICT

Hands on ICT

Hands on ICT is een Managed Service Provider+. Voor hen schrijven we verschillende campagnes, bijvoorbeeld over de digitale werkplek, IT-beheer, security en trends & ontwikkelingen. Check bijvoorbeeld eens deze blog.

Tekstschrijver House of low-code

House of low-code

House of low-code is, zoals de naam al zegt, het kennisplatform voor digitale innovatie met low- en no-code. Voor hen schrijven we nieuwsartikelen, landingspagina’s en e-books.

Tekstschrijver HSO International

HSO International

HSO International houdt zich bezig met wereldwijde implementaties van ERP- of CRM-oplossingen van Microsoft. Voor hen schreven we een Engelstalige campagne rondom Analytics en twee showcases van het Power Platform. Hier lees je een van de blogs.

Tekstschrijver I-Experts

I-Experts

I-Experts levert slimme oplossingen op basis van Microsoft-technologie om digitaal samen te werken. Voor hen schreven we campagnes over de digitale werkplek, het intranet en de cloud.

Tekstschrijver Delaware

Delaware

Delaware is een ‘glocal’ IT-partner: internationaal, maar toch dichtbij. Voor hen schrijven we landingspagina’s voor de verschillende producten en employer branding-blogs. Bijvoorbeeld deze over de carrièreswitch van Simon.

Tekstschrijver Marcommit

Marcommit

Marcommit is een bekend PR- en contentbureau voor o.a. de IT-sector. Voor een van de klanten van Marcommit schreven we webteksten, referentiecases en persberichten.

Ossewold.net

Paul Ossewold is digitaal adviseur voor het onderwijs en ICT-bedrijven. Zijn kennis, passie en groei komen terug in de webteksten en blogartikelen die we voor hem schrijven. We hebben intensief samengewerkt aan zijn (e-)boek over digitale transformatie.

Tekstschrijver Fortezza

Fortezza

Fortezza helpt bedrijven te digitaliseren en datagedreven en veilig te werken. We schrijven voor hen blogartikelen over bijvoorbeeld de cloud, data en IAM.

Tekstschrijver voor IT-bedrijf gezocht

Pulse Business Solutions

Pulse, nu Fellowmind, implementeert en beheert o.a. ERP–, BI- en CRM-software op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Voor hen schreven we uitgebreide FAQ-artikelen voor de website.

Referentie laten schrijven door een tekstschrijver voor de IT

CRM Partners

CRM Partners, nu Fellowmind, combineert de technologie van Microsoft met hun passie voor customer engagement om hun klanten nóg geliefder te maken. We schreven een uitgebreide referentiecase over een mooi datawarehouse-project bij een tevreden klant.

Tekstschrijver IT

Solvisoft

Solvisoft is een veelzijdige IT-specialist. Zij bieden solide hosting en beheer, maar bouwen ook e-commerce-platforms. Voor Solvisoft schreven we referentiecases, blogartikelen, webteksten en een whitepaper. Lees hier de referentie van marketingmanager Marlies Vringer over ICT-copywriter.

Tekstschrijver voor de IT

MyDigitals

MyDigitals helpt bedrijven veilig te ondernemen door ze o.a. te beschermen tegen hackers, ransomware en malware. We schreven de webteksten voor hun nieuwe website.

Itonomy

Itonomy bouwt krachtige en succesvolle B2B- en B2C-webshops op basis van het Magento e-commerceplatform. We schreven voor hen blogartikelen, webteksten en klantverhalen o.a. over Magento en PWA. Lees hier bijvoorbeeld het klantverhaal van Rico Moda.

Tekstschrijver voor IT-bedrijf Whyellow

Whyellow

Whyellow ontwikkelt software op maat voor complexe vraagstukken. Samen met de klant zoeken ze naar de beste digitale oplossing. Voor Whyellow schreven we klantverhalen en blogartikelen, bijvoorbeeld over design sprints en Kubernetes.

Tekstschrijver voor de IT

Calltraders

Calltraders is expert op het gebied van B2B-telemarketing en accountbased-marketing. Zij werken voor IT-bedrijven en wij schrijven meerdere mailings voor een aantal van hun IT-klanten.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

 

ICT-copywriter
Dé tekstschrijvers voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24