Referenties
ICT-copywriter

Hieronder vind je een greep uit mijn klantenbestand. Wil je specifieke referenties of bepaalde teksten inzien? Dat kan, stuur me even een mailtje met je verzoek.

ICT-copywriter
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
ZeroPlex SupportZeroPlex Support
06:44 05 May 23
Vanaf de start van onze samenwerking 1,5 jaar geleden, uiterst tevreden over de geleverde diensten van Jaimie van ICT Copywriter.Het blijft uniek om in de ICT Branche kwalitatief goede en begrijpelijke teksten te maken. Wij raden haar aan bij alle ICT bedrijven die opzoek zijn naar copywriter.ICT Copywriter levert voor ZeroPlex de volgende diensten naar tevredenheid:- websiteteksten- blogs en nieuwsberichten- klantcases (contact met eindklant
Martine BoekesteinMartine Boekestein
15:47 20 Mar 23
“De samenwerking met Jaimie is vanaf het begin super. In heel korte tijd weet ze precies de juiste snaar te raken, waarmee zij met de content die ze voor ons schrijft, ons helpt met het uitdragen van de positionering en belofte. Ze denkt mee over inhoud en vorm en werkt bovendien nauwkeurig en efficiënt, waardoor we snel kunnen schakelen en altijd op tijd onze teksten binnen hebben. Ik ben heel blij met Jaimie als aanvulling van ons marketingteam.“
Zenda SupportZenda Support
10:53 23 Jan 23
Wij werken erg fijn samen met Jaimie! We zijn de samenwerking begonnen rondom onze nieuwe website, ze heeft al onze teksten herschreven. Sindsdien krijgen we veel complimenten over de energieke, vlot lezende teksten.Jaimie denkt goed mee met onze strategie. Een groot voordeel is haar achtergrond en specialisatie op gebied van ICT. We spreken dezelfde taal, dat stelt ons in staat meters te maken!We bevelen haar zeker aan! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Timo VerhaaghTimo Verhaagh
09:10 01 Nov 22
Toen ik vanuit Hands on ICT ging samenwerken met Jaimie, werd mij het verschil tussen een copywriter en een ICT-copywriter duidelijk. De meeste tekstschrijvers waarmee ik heb samengewerkt, schreven op basis van bepaalde standaardteksten. Bovendien waren ze beperkt in hun kennis van de onderwerpen waarover ze schreven, zoals Office 365 of cybersecurity. Ik merk dat Jaimie breed is onderlegd als het gaat om ICT-oplossingen én dat ze dit goed weet te vertalen naar een unieke tekst gericht op onze doelgroep.Onze campagne over trends en ontwikkelingen was zeer succesvol. De zeven blogs hadden in totaal zo'n 4500 lezers en het trendrapport is maar liefst 252 keer gedownload. Voor ons is ICT-copywriter écht een verlengstuk van ons marketingteam. We weten dat we altijd van elkaar op aan kunnen!
Het eerste wat me opviel was het enthousiasme van Jaimie, gecombineerd met een sterk analytisch en luisterend vermogen. Dit resulteert in teksten die helder en to-the-point zijn, en mijn eigen visie perfect reflecteren.Een goede voorbereiding, heldere focus en perfecte klantgerichtheid zorgen ervoor dat ik opdrachten graag aan Jaimie gun en bij voorbaat weet dat het resultaat naar volle tevredenheid zal zijn.Het is prettig dat niet alleen de aangeleverde teksten volgens afspraak en tijdig worden opgeleverd, maar ook dat Jaimie kritisch meedenkt met het gewenste effect. Hierdoor bewijst ze steeds weer haar meerwaarde. De teksten zijn precies zoals ze bij mij en mijn boodschap passen.
js_loader

Klantverhalen

Contentmarketing voor Effort IT

Effort IT

Hier lees je het klantverhaal  over de samenwerking tussen ICT-copywriter en onze klant Effort IT.

Tekstschrijver Hands on ICT

Hands on ICT

Hier lees je het klantverhaal  over de samenwerking tussen ICT-copywriter en onze klant Hands on ICT.

Tekstschrijver IT

Solvisoft

Hier lees je het klantverhaal  over de samenwerking tussen ICT-copywriter en onze klant Solvisoft.

Drie-o

Drie-O

Hier lees je het klantverhaal  over de samenwerking tussen ICT-copywriter en Mark Wijgergangs van Drie-O.

Klantenbestand

Tekstschrijver Hands on ICT

Hands on ICT

Hands on ICT is een Managed Service Provider+. Voor hen schrijf ik verschillende campagnes, bijvoorbeeld over de digitale werkplek, IT-beheer, security en trends & ontwikkelingen. Check bijvoorbeeld eens deze blog.

Tekstschrijver House of low-code

House of low-code

House of low-code is, zoals de naam al zegt, het kennisplatform voor digitale innovatie met low- en no-code. Voor hen schreef ik nieuwsartikelen, landingspagina’s en e-books. Bekijk ook eens deze blog.

Tekstschrijver HSO International

HSO International

HSO International houdt zich bezig met wereldwijde implementaties van ERP- of CRM-oplossingen van Microsoft. Voor hen schreef ik een Engelstalige campagne rondom Analytics en twee showcases van het Power Platform. Hier lees je een van de blogs.

Tekstschrijver I-Experts

I-Experts

I-Experts levert slimme oplossingen op basis van Microsoft-technologie om digitaal samen te werken. Voor hen maakte ik campagnes over de digitale werkplek, het intranet en de cloud.

Tekstschrijver Delaware

delaware

delaware is een ‘glocal’ IT-partner: internationaal, maar toch dichtbij. Voor hen schrijf ik landingspagina’s voor de verschillende producten en employer branding-blogs. Bijvoorbeeld deze over de carrièreswitch van Simon.

Contentmarketing voor Effort IT

Effort IT

Effort IT is de implementatiepartner van HaloPSA voor MSPs. Ik ben hun strategische sparringspartner als het gaat om contentmarketing. Ook zorg ik voor nieuwe content.

Ossewold.net

Paul Ossewold is digitaal adviseur voor het onderwijs. Zijn kennis, passie en groei komen terug in de klantverhalen en blogs die ik voor hem schrijf. We hebben intensief samengewerkt aan zijn (e-)boek over digitale transformatie.

Tekstschrijver Fortezza

Fortezza

Fortezza helpt bedrijven te digitaliseren en datagedreven en veilig te werken. Ik schrijf voor hen blogartikelen over bijvoorbeeld de cloud, data en IAM.

Tekstschrijver voor IT-bedrijf gezocht

Pulse Business Solutions

Pulse, nu Fellowmind, implementeert en beheert o.a. ERP–, BI- en CRM-software op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Voor hen schreef ik uitgebreide FAQ-artikelen voor op de website.

Referentie laten schrijven door een tekstschrijver voor de IT

CRM Partners

CRM Partners, nu Fellowmind, combineert de technologie van Microsoft met hun passie voor customer engagement om hun klanten nóg geliefder te maken. Ik maakte een uitgebreide referentiecase over een mooi datawarehouse-project bij een tevreden klant.

Tekstschrijver IT

Solvisoft

Solvisoft is een veelzijdige IT-specialist. Zij bieden solide hosting en beheer, maar bouwen ook e-commerce-platforms. Voor Solvisoft schreef ik referentiecases, blogs, webteksten en een whitepaper. Hier lees je de referentie van marketingmanager Marlies Vringer over onze samenwerking.

Tekstschrijver voor de IT

MyDigitals

MyDigitals helpt bedrijven veilig te ondernemen door ze o.a. te beschermen tegen hackers, ransomware en malware. Ik schreef de teksten voor hun nieuwe website. 

Itonomy

Itonomy bouwt krachtige en succesvolle B2B- en B2C-webshops op basis van het Magento e-commerceplatform. Ik schreef blogs, webteksten en klantverhalen o.a. over Magento en PWA. Lees hier bijvoorbeeld het klantverhaal van Rico Moda.

Tekstschrijver voor IT-bedrijf Whyellow

Whyellow

Whyellow ontwikkelt software op maat voor complexe vraagstukken. Samen met de klant zoeken ze naar de beste digitale oplossing. Voor Whyellow schreef ik klantverhalen en blogartikelen, bijvoorbeeld over design sprints en Kubernetes.

Tekstschrijver voor de IT

Calltraders

Calltraders is expert op het gebied van B2B-telemarketing en accountbased-marketing. Zij werken voor IT-bedrijven en ik maak meerdere mailings voor een aantal van hun IT-klanten.

Marketing voor MSPs

Contentmarketing voor MSP-bedrijven

ICT-copywriter voor contentmarketing IT

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

 

ICT-copywriter

Dé contentstrateeg voor Managed Services Providers.

KvK 75651416

Btw NL001557653B24