Over ICT-copywriter

Tekstschrijvers gezocht die thuis zijn in de ICT?

Gevonden!

Wij zijn ICT-copywriter, een klein tekstbureau (twee man eh… vrouw sterk) dat zich volledig richt op de ICT.

Vanuit ons ondernemende kantoor in Veghel helpen we je met het behalen van meer websitebezoekers, kwalitatieve leads en die expertstatus. Jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid geven we een boost met een boeiende blog, een waardevaste whitepaper of een keigoed klantverhaal.

 

Onze kracht?

De combinatie van onze ICT-achtergrond en een commerciële insteek. We vertalen de technische kant van software, implementaties en diensten naar de voordelen ervan. Uiteraard met aandacht voor de juiste tone of voice en de uitdagingen van jouw doelgroep.

 

De klanten van ICT-copywriter

Het schrijven van goede teksten kost tijd en is een ambacht. Dat beseften meerdere ICT-bedrijven. Zo hebben we al 61 opdrachtgevers van dienst mogen zijn! Benieuwd welke? Check hier het portfolio met een greep uit onze klanten.

Je ziet het: ook binnen de niche ICT is er een keur aan bedrijven die onze hulp goed kunnen gebruiken. Of ze zich nu bezighouden met ICT-beheer, low-code of BI. Het grootste compliment vinden wij dat de meeste klanten ons steeds weer weten te vinden voor hun contentcampagnes. We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen!

“Voor ons is ICT-copywriter écht een verlengstuk van het marketingteam. We weten dat we altijd van elkaar op aan kunnen én dat de resultaten goed zijn. Onze trendblogs voor 2022 hadden in totaal zo’n 4500 lezers en het trendrapport is maar liefst 252 keer gedownload.”

Timo Verhaagh

Accountmanager, Hands on ICT

Waarom ICT?

ICT is de enabler van innovatie en vooruitgang. Voor iedere sector. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in de gezondheidszorg, de overheid en het onderwijs. We vinden het gaaf om over al die technologische ontwikkelingen te schrijven. Daarom ICT.

 

Geen gedoe

Samenwerken met ons is eigenlijk best simpel. We houden niet van gedoe. We schakelen snel, zijn goed bereikbaar en houden het persoonlijk. Dit zie je ook terug in onze werkwijze.

Het is altijd mogelijk om te beginnen met een (betaalde) proeftekst, zodat we van beide kanten de samenwerking kunnen ervaren én jij kunt zien of je blij wordt van de tekst. Je zit in ieder geval nooit ergens aan vast.

Verder vraagt samenwerken niet alleen commitment vanuit ons, maar ook vanuit jou. Denk aan het inschakelen van collega’s voor de interviews. Bovendien is er altijd een correctieronde. Het nalezen van de concepttekst kost wat tijd, maar zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

 

Unieke content

Scrum, cybersecurity, SaaS: over alles is wel een keer iets geschreven. Daarom vinden we het zo belangrijk om jouw subject matter expert(s) te interviewen. Want pas dán komt die unieke visie op het onderwerp vanuit jullie ICT-bedrijf naar voren. Aangevuld met deskresearch en onze eigen expertise, schrijven we unieke content.

We denken graag met je mee om tot boeiende teksten te komen die zowel jouw (potentiële) klanten als de zoekmachines aanspreken.

Team ICT-copywriter

Tekstschrijver voor de ICT

Jaimie van de Braak

Eigenaar en ICT-copywriter

Lilian ICT-copywriter

Lilian Ghering

ICT-copywriter

Team ICT-copywriter

Mariëlle Verwegen

Virtual Assistant

Wat klanten ons als feedback geven

“Allereerst mijn complimenten dat je deze tekst weet te destilleren uit slechts een half uurtje bellen. Ik heb er ook weinig op aan te merken.”

“Goed gesprek gisteren, ik ben blij met je scherpzinnigheid.”

“Tot dit moment zijn er 39 unieke lezers van mijn blog op de website geweest met een gemiddelde leestijd van 8:19 minuten. Niet slecht voor mijn site… Duidelijk een piek in bezoekers zichtbaar t.o.v. een gemiddelde dag of periode.”

“Ik vind het een ijzersterk artikel!”

“Wow! Trots om dit te lezen! Echt een heel goed artikel geworden. Mijn complimenten. Ik heb inhoudelijk geen bijsturing / aanpassing.”

“Al met al vind ik het redelijk vlot gegaan met de teksten. Veel teksten waren zonder correctie al goed 👌.”

“Je stukken zijn altijd sterk en goed.”

Súperblij mee. Het eindresultaat mag er wezen. We zijn nog met een paar kleine mobile bugs bezig, maar echt zó blij met het resultaat. Bedankt voor alle pakkende, krachtige teksten! Zonder jou was de website niet zo’n succes geweest.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

 

ICT-copywriter
Dé tekstschrijvers voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24