Over ICT-copywriter

Tekstschrijver gezocht?

Tekstschrijver gezocht voor jouw IT-bedrijf?
Zoek je een tekstschrijver voor jouw IT-bedrijf? Ik ben Jaimie en ik werkte als marketeer bij een internationaal IT-bedrijf waar ik me bezighield met strategie en uitvoering. Maar vind maar eens tijd om een blogartikel te schrijven, even een webtekst aan te passen, laat staan een hele whitepaper te maken tussen alle dagelijkse werkzaamheden door.

Specialisatie: IT
Sinds 2019 bied ik zelf de oplossing voor de razend drukke IT-marketeers die weten dat contentmarketing een belangrijke tool is om marketingdoelstellingen te behalen, maar ook dat je daar bepaalde vaardigheden en tijd voor nodig hebt. Ik ben een van de weinige tekstschrijvers die specifiek schrijft voor de IT-sector en weet precies wat je nodig hebt, omdat ik zelf in jouw schoenen heb gestaan.

Samen resultaten boeken
Ik help je om meer websitebezoekers te krijgen, kwalitatieve leads te genereren en thoughtleadership te creëren. Dat heb ik al bij vele IT-bedrijven mogen doen. Het mooiste compliment vind ik dat het grootste deel van mijn klanten bij mij terugkomt wanneer ze weer een tekstschrijver kunnen gebruiken.

Hoe kan ik jou helpen?
Wil je ook online vindbaar zijn en kwalitatieve leads genereren, maar kun je hierbij wel wat hulp gebruiken van een goede copywriter? Laten we dan starten met het schrijven van een eerste tekst, zodat je direct de voordelen kunt ervaren van mij als freelance tekstschrijver. Ik ben nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen.

“Het eerste wat me opviel was het enthousiasme van Jaimie, gecombineerd met een sterk analytisch en luisterend vermogen. Dit resulteert in teksten die helder en to-the-point zijn, en mijn eigen visie perfect reflecteren.”
Paul Ossewold - Ossewold.net

Het persoonlijke contact met Jaimie verloopt op een prettige manier. Ze is goed bereikbaar en reageert snel op berichten. Bij de totstandkoming van onze online teksten kunnen we dus snel schakelen met haar. 

Christiaan de Jong - Itonomy

Sellian verzorgt voor tal van bedrijven het inbound-marketingproces. Voor ICT-klanten maken we graag gebruik van de diensten van Jaimie. Met haar kennis van de ICT-sector vertaalt zij ingewikkelde producten, diensten en processen naar heldere en leesbare teksten.

Berbel Kremer - Sellian

Ik wil leesbare teksten die converteren.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

ICT-copywriter
Dé freelance tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24