contentstrateeg voor managed service providers

Over ICT-copywriter

Hi!

Ik ben Jaimie van de Braak en ik help razenddrukke IT-ondernemers van Managed Service Providers met effectieve contentmarketing. Het resultaat? Meer websitebezoekers, kwalitatieve leads en een expertstatus. Dit doe ik vanuit mijn ondernemende kantoor in Veghel, samen met mijn team.

Copywriter voor de IT

Wat klanten mij als feedback geven

“Allereerst mijn complimenten dat je deze tekst weet te destilleren uit slechts een half uurtje bellen. Ik heb er ook weinig op aan te merken.”

“Goed gesprek gisteren, ik ben blij met je scherpzinnigheid.”

“Tot dit moment zijn er 39 unieke lezers van mijn blog op de website geweest met een gemiddelde leestijd van 8:19 minuten. Niet slecht voor mijn site… Duidelijk een piek in bezoekers zichtbaar t.o.v. een gemiddelde dag of periode.”

“Ik vind het een ijzersterk artikel!”

“Wow! Trots om dit te lezen! Echt een heel goed artikel geworden. Mijn complimenten. Ik heb inhoudelijk geen bijsturing / aanpassing.”

“Al met al vind ik het redelijk vlot gegaan met de teksten. Veel teksten waren zonder correctie al goed 👌.”

“Je stukken zijn altijd sterk en goed.”

Súperblij mee. Het eindresultaat mag er wezen. We zijn nog met een paar kleine mobile bugs bezig, maar echt zó blij met het resultaat. Bedankt voor alle pakkende, krachtige teksten! Zonder jou was de website niet zo’n succes geweest.

Mijn kracht?

De combinatie van mijn ervaring in de IT met een commerciële insteek. Ik breng de technische kant van software, implementaties en diensten samen met de behoeften van jouw klant. En die vertaal ik naar een contentmarketingstrategie, passend bij jouw IT-bedrijf. Inclusief relevante content waar wél iemand op zit te wachten. Uiteraard met aandacht voor de juiste tone of voice en de uitdagingen van jouw doelgroep.

Meer achtergrondinformatie over ICT-copywriter

De klanten van ICT-copywriter

Het neerzetten van een goede contentmarketingstrategie en het schrijven van kwalitatieve teksten kost tijd en is een ambacht. Dat beseffen meerdere IT-bedrijven. Zo heb ik al 62 opdrachtgevers van dienst mogen zijn! Benieuwd welke? Check hier het portfolio met een greep uit mijn klanten. Het grootste compliment vind ik dat de meeste klanten mijn team en mij steeds weer weten te vinden voor hun contentmarketing. Voor mij is onze samenwerking dan ook de start van een langdurig partnership. 

“Voor ons is Jaimie écht een verlengstuk van het marketingteam. We weten dat we altijd van elkaar op aan kunnen én dat de resultaten goed zijn. Onze trendblogs voor 2022 hadden in totaal zo’n 4500 lezers en het trendrapport is maar liefst 252 keer gedownload.”

Timo Verhaagh

Accountmanager, Hands on ICT

Waarom IT?

IT is de enabler van innovatie en vooruitgang. Voor iedere sector. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in de gezondheidszorg, de overheid en het onderwijs. Die mooie oplossingen verdienen de juiste aandacht. En daar zorg ik voor met een effectieve contentmarketingstrategie én de uitvoering hiervan. Daarom IT.

 

Geen gedoe

Samenwerken met mij is eigenlijk best simpel en transparant. Ik hou niet van gedoe. Ik schakel snel, ben goed bereikbaar en hou het persoonlijk. Dit zie je ook terug in mijn werkwijze.

Verder vraagt samenwerken niet alleen commitment vanuit mij, maar ook vanuit jou. Denk aan het inschakelen van collega’s voor de brainstorm en interviews. Bovendien is er altijd een correctieronde. Het nalezen van de concepttekst kost wat tijd, maar zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

 

Unieke content

Cybersecurity, IT-beheer, SaaS, de moderne werkplek, business intelligence: over alles is wel een keer iets geschreven. Daarom is het zo belangrijk om jouw collega’s te interviewen. Want dán pas komt die unieke visie op het onderwerp vanuit jullie IT-bedrijf naar voren. Aangevuld met deskresearch en eigen expertise, zorgen ik en mijn team van ICT-copywriters voor authentieke content.

Ik denk graag met je mee om tot boeiende teksten te komen die zowel jouw (potentiële) klanten als de zoekmachines aanspreken.

Meer over Jaimie van de Braak - ICT-copywriter
Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

 

ICT-copywriter

Dé contentstrateeg voor Managed Services Providers.

KvK 75651416

Btw NL001557653B24