Over ICT-copywriter

Tekstschrijver gezocht?

Tekstschrijver gezocht voor jouw IT-bedrijf?

Op zoek naar een commerciële tekstschrijver voor jouw ICT-bedrijf? Aangenaam: ik ben Jaimie. Niet alleen werkzaam als contentspecialist, maar ook als officier bij de Koninklijke Luchtmacht. Het beste van twee werelden: het mooie marketingvak en het avontuur.

Als voormalig marketeer bij een ICT-organisatie wist ik dat we meer konden doen met contentmarketing. Ik wilde gemakkelijk en laagdrempelig beginnen: met het schrijven van blogartikelen. Maar waar haal je de tijd vandaan om teksten te schrijven als je ook bezig bent met evenementen organiseren, leads opvolgen, social media bijhouden en allerlei andere marketingwerkzaamheden?  

Met ICT-copywriter help ik ICT-bedrijven bij het uitvoeren van hun contentstrategie. Ik heb namelijk wél die tijd en focus om goede online teksten als blogartikelen, webteksten en referentiecases te schrijven.

Hoe kan ik jou helpen bij het aantrekken van meer websitebezoekers of het genereren van meer leads? 

“Het eerste wat me opviel was het enthousiasme van Jaimie, gecombineerd met een sterk analytisch en luisterend vermogen. Dit resulteert in teksten die helder en to-the-point zijn, en mijn eigen visie perfect reflecteren.”
Paul Ossewold - Ossewold.net

Het persoonlijke contact met Jaimie verloopt op een prettige manier. Ze is goed bereikbaar en reageert snel op berichten. Bij de totstandkoming van onze online teksten kunnen we dus snel schakelen met haar. 

Christiaan de Jong - Itonomy

Sellian verzorgt voor tal van bedrijven het inbound-marketingproces. Voor ICT-klanten maken we graag gebruik van de diensten van Jaimie. Met haar kennis van de ICT-sector vertaalt zij ingewikkelde producten, diensten en processen naar heldere en leesbare teksten.

Berbel Kremer - Sellian

Ik wil leesbare teksten die converteren.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Veghel

ICT-copywriter
Dé freelance tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24