Mijn werkwijze

Hoe ga ik te werk als tekstschrijver?

Allereerst, fijn dat ik een bijdrage mag leveren aan je contentstrategie! Hieronder vind je een overzicht van hoe je aangevraagde content tot stand komt. 

1. Je vraagt een contentpakket of een webtekst / blog / andere tekst aan

Neem contact met me op voor jouw wensen. Laten we eens kennismaken!

2. Je ontvangt een vragenlijst

Je ontvangt een vragenlijst met o.a. het doel van de tekst, wie het publiek is, het medium, etc. voor een optimaal resultaat.

3. Ik doe research en schrijf

N.a.v. jouw kaders en input doe ik onderzoek en begin ik met schrijven. Voor aanvullingen neem ik telefonisch contact op. Indien gewenst kan ik ook subject matter experts binnen je bedrijf interviewen voor je content.

4. Correctieronde

Voor mij is het belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat. Daarom krijg je altijd eerst een conceptversie, zodat ik gewenste aanpassingen kan doorvoeren.

5. Je content is gereed!

Et voilà, je ontvangt de tekst in een Word-document. Je kunt de tekst dan zelf toevoegen aan de website of laten opmaken door een creatief bureau. Indien gewenst, dan kan ik dat ook voor je regelen.

“Een goede voorbereiding, heldere focus en perfecte klantgerichtheid zorgen ervoor dat ik opdrachten graag aan Jaimie gun en bij voorbaat weet dat het resultaat naar volle tevredenheid zal zijn.” Paul Ossewold - Ossewold.net

Voor het schrijven van onze referentiecases heeft Jaimie contact met onze klanten. Dat geef ik met vertrouwen uit handen, want ze pakt dat professioneel op. En het scheelt ons ook nog eens tijd, omdat we niet tussen beide partijen hoeven te zitten. 

Christiaan de Jong - Itonomy

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Veghel

ICT-copywriter
Voor al je (online) teksten.

KvK 75651416

Btw NL001557653B24