Mijn werkwijze

Mijn werkwijze als commercieel ICT-tekstschrijver

Allereerst, wat fijn dat ik een bijdrage mag leveren aan jouw contentstrategie! Hieronder vind je een overzicht van hoe jouw blogartikel, webtekst of referentiecase tot stand komt.

1. Je wilt graag passende teksten voor je website, een actueel blogartikel of een beeldend referentieverhaal.

Neem contact met me op voor jouw wensen. Laten we eens kennismaken!

2. Ik heb wat vragen voor je...

Ik ben benieuwd naar bijvoorbeeld het doel van de tekst, wie het publiek is, het medium, etc. voor een optimaal resultaat. 

3. Ik doe research en schrijf

Met behulp van jouw kaders en input doe ik onderzoek en begin ik met schrijven. Indien gewenst kan ik ook subject matter experts binnen je bedrijf of vakgebied interviewen voor jouw content.

4. Correctieronde

Voor mij is het belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat. Daarom krijg je altijd eerst een conceptversie, zodat ik eventuele correcties kan toepassen. 

5. Jouw webtekst, blogartikel of whitepaper is gereed!

Je ontvangt de tekst in een Word-document. Je kunt de tekst dan zelf toevoegen aan je website of laten opmaken door een creatief bureau. Als je dat wilt, kan ik dat ook voor je regelen.

“Een goede voorbereiding, heldere focus en perfecte klantgerichtheid zorgen ervoor dat ik opdrachten graag aan Jaimie gun en bij voorbaat weet dat het resultaat naar volle tevredenheid zal zijn.”
Paul Ossewold - Ossewold.net

Voor het schrijven van onze referentiecases heeft Jaimie contact met onze klanten. Dat geef ik met vertrouwen uit handen, want ze pakt dat professioneel op. En het scheelt ons ook nog eens tijd, omdat we niet tussen beide partijen hoeven te zitten. 

Christiaan de Jong - Itonomy

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Veghel

ICT-copywriter
Dé freelance tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24