Referenties

Een losse opdracht of trouwe klanten waarmee ik al vanaf het begin van ICT-copywriter een nauwe samenwerking heb: hieronder een greep uit mijn klantenbestand.

Ossewold.net

Paul Ossewold is digitaal adviseur voor het onderwijs en ICT-bedrijven. Zijn kennis, passie en groei komen terug in de webteksten en blogartikelen die ik voor hem schrijf. We werken samen aan zijn e-boek over digitale transformatie. Deel 1, 2 en 3 zijn al uit. 

Itonomy

Itonomy bouwt krachtige en succesvolle B2B- en B2C-webshops op basis van het Magento e-commerceplatform. Ik schrijf voor hen blogartikelen, webteksten en klantverhalen o.a. over Magento en PWA. We zijn nu bezig met een whitepaper over de kansen en uitdagingen van D2C. 

Tekstschrijver voor IT-bedrijf gezocht

Pulse Business Solutions

Pulse implementeert en beheert o.a. ERP–, BI- en CRM-software op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Voor hen schreef ik uitgebreide FAQ-artikelen voor de nieuwe website.

Referentie laten schrijven door een tekstschrijver voor de IT

CRM Partners

CRM Partners combineert de technologie van Microsoft met hun passie voor customer engagement om hun klanten nóg geliefder te maken. Ik schreef een uitgebreide referentiecase over een mooi datawarehouse-project bij een tevreden klant.

Solvisoft

Solvisoft is een veelzijdige IT-specialist. Zij bieden solide hosting en beheer, maar bouwen ook e-commerce-platforms. Voor Solvisoft interview ik diverse klanten. Op basis van de interviews schrijf ik aansprekende referentiecases.

Sellian

Sellian verzorgt voor tal van bedrijven inbound marketing- en salesprocessen. Voor een enthousiaste IT-klant schreef ik een serie blogartikelen over de digitale werkplek en intranet.

Tekstschrijver gezocht voor IT-bedrijf?

PublicSonar

PublicSonar biedt je de tool om met kunstmatige intelligentie een calamiteit tijdig te detecteren, de juiste besluiten te nemen en ontwikkelingen te volgen. Ik schreef voor hen meerdere webteksten.

Websitetekst laten schrijven door tekstschrijver voor de IT

Van Loenen Consultancy

Bij Van Loenen Consultancy werken enthousiaste en no-nonsense Systems Engineers. Complexe projectinformatie wordt gestructureerd volgens de Systems Engineering-methodiek en de cloudoplossing Relatics. Ik update bestaande webteksten. 

Tekstschrijver voor IT-bedrijf gezocht

MyDigitals

MyDigitals helpt bedrijven veilig te ondernemen door ze o.a. te beschermen tegen hackers, ransomware en malware. Ik schrijf voor hen de webteksten van de nieuwe website.

Doitselfie

Doitselfie bouwt aan een online community voor ondernemers in de horeca- en vrijetijdsbranche. Als contentmarketeer schreef ik scripts en maakte ik verschillende e-learnings. Deze waren allemaal gericht op User Generated Content.

YellowGround

YellowGround helpt organisaties masterdata efficiënt te beheren en de kwaliteit van data te verhogen. Dat doen ze met PIM- en MDM-oplossingen. Voor hen schreef ik een uitgebreid blogartikel over masterdata-management.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Veghel

ICT-copywriter
Dé freelance tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24