Mijn werk

Ossewold.net

Paul Ossewold is digitaal adviseur voor het onderwijs en ICT-bedrijven. Zijn kennis, passie en groei komen terug in de webteksten en blogartikelen die ik voor hem schrijf, o.a. over digitale transformatie. 

Itonomy

Itonomy bouwt krachtige en succesvolle B2B- en B2C-webshops op basis van het Magento e-commerceplatform. Ik schrijf voor hen blogartikelen, webteksten en klantverhalen. O.a. over Magento en PWA.

Sellian

Sellian verzorgt voor tal van bedrijven inbound marketing- en salesprocessen. Voor een ICT-klant van hen schrijf ik een serie blogartikelen over de digitale werkplek en intranet.

YellowGround

YellowGround helpt organisaties masterdata efficiënt te beheren en de kwaliteit van data te verhogen. Dat doen ze met PIM- en MDM-oplossingen. Voor hen schreef ik een uitgebreid blogartikel over masterdata-management.

Solvisoft

Solvisoft is een veelzijdige IT-specialist. Zij bieden hosting en beheer, maar ontwikkelen ook e-commercepakketten. Voor hen schreef ik een referentiecase.

Doitselfie

Doitselfie bouwt aan een online community voor ondernemers in de horeca- en vrijetijdsbranche. Als contentmarketeer schrijf ik scripts en maak ik e-learnings. Bijvoorbeeld over User Generated Content.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Veghel

ICT-copywriter
Dé freelance tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24