Referenties

Een losse opdracht of trouwe klanten waarmee ik al vanaf het begin van ICT-copywriter een nauwe samenwerking heb: hieronder een greep uit mijn klantenbestand. Wil je specifieke referenties of bepaalde teksten inzien? Dat kan, stuur me dan even een mailtje met je verzoek.

Tekstschrijver Hands on ICT

Hands on ICT

Hands on ICT is een Managed Service Provider+. Voor hen schrijf ik aan verschillende campagnes, bijvoorbeeld over de digitale werkplek, IT-beheer, security en trends & ontwikkelingen.

Tekstschrijver House of low-code

House of low-code

House of low-code is, zoals de naam al zegt, het kennisplatform voor digitale innovatie met low- en no-code. Voor hen schrijf ik nieuwsartikelen, maar ook landingspagina’s en e-books.
Tekstschrijver HSO International

HSO International

HSO International houdt zich bezig met wereldwijde implementaties van ERP- of CRM-oplossingen van Microsoft. Voor hen schreef een campagne rondom Analytics en twee showcases van het Power Platform.
Tekstschrijver I-Experts

I-Experts

I-Experts levert slimme oplossingen op basis van Microsoft-technologie om digitaal samen te werken. Voor hen schreef ik campagnes over de digitale werkplek, het intranet en de cloud.
Tekstschrijver Delaware

Delaware

Delaware is een ‘glocal’ IT-partner: internationaal, maar toch dichtbij. Voor hen schrijf ik landingspagina’s voor de verschillende Microsoft-producten en voor de branches die Delaware bedient.
Tekstschrijver Marcommit

Marcommit

Marcommit is een bekend PR- en contentbureau voor o.a. de IT-sector. Voor een van de klanten van Marcommit schrijf ik webteksten, referentiecases en persberichten.

Ossewold.net

Paul Ossewold is digitaal adviseur voor het onderwijs en ICT-bedrijven. Zijn kennis, passie en groei komen terug in de webteksten en blogartikelen die ik voor hem schrijf. We hebben intensief samengewerkt aan zijn e-boek over digitale transformatie.  

Tekstschrijver Fortezza

Fortezza

Fortezza helpt bedrijven te digitaliseren en datagedreven en veilig te werken. Ik schrijf voor hen blogartikelen over bijvoorbeeld de cloud en data.
Tekstschrijver voor IT-bedrijf gezocht

Pulse Business Solutions

Pulse implementeert en beheert o.a. ERP–, BI- en CRM-software op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Voor hen schreef ik uitgebreide FAQ-artikelen voor de nieuwe website.

Referentie laten schrijven door een tekstschrijver voor de IT

CRM Partners

CRM Partners combineert de technologie van Microsoft met hun passie voor customer engagement om hun klanten nóg geliefder te maken. Ik schreef een uitgebreide referentiecase over een mooi datawarehouse-project bij een tevreden klant.

Solvisoft

Solvisoft is een veelzijdige IT-specialist. Zij bieden solide hosting en beheer, maar bouwen ook e-commerce-platforms. Voor Solvisoft schrijf ik referentiecases, blogartikelen, webteksten en een whitepaper.

Tekstschrijver voor de IT

MyDigitals

MyDigitals helpt bedrijven veilig te ondernemen door ze o.a. te beschermen tegen hackers, ransomware en malware. Voor hun nieuwe website schreef ik de webteksten.

Itonomy

Itonomy bouwt krachtige en succesvolle B2B- en B2C-webshops op basis van het Magento e-commerceplatform. Ik schrijf voor hen blogartikelen, webteksten en klantverhalen o.a. over Magento en PWA. We zijn nu bezig met een whitepaper over de kansen en uitdagingen van D2C. 

Tekstschrijver voor IT-bedrijf Whyellow

Whyellow

Whyellow ontwikkelt software op maat voor complexe vraagstukken. Samen met de klant zoeken ze naar de beste digitale oplossing. Voor Whyellow schrijf ik klantverhalen en blogartikelen, bijvoorbeeld over design sprints en Kubernetes.

Tekstschrijver voor de IT

Calltraders

Calltraders is expert op het gebied van B2B-telemarketing en accountbased-marketing. Zij werken voor IT-bedrijven en ik schrijf meerdere mailings voor een aantal van hun klanten.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

ICT-copywriter
Dé freelance tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24