Referenties

Een losse opdracht of trouwe klanten waarmee ik al vanaf het begin van ICT-copywriter een nauwe samenwerking heb: hieronder een greep uit mijn klantenbestand. Wil je specifieke referenties of bepaalde teksten inzien? Dat kan, stuur me dan even een mailtje met je verzoek.

Ossewold.net

Paul Ossewold is digitaal adviseur voor het onderwijs en ICT-bedrijven. Zijn kennis, passie en groei komen terug in de webteksten en blogartikelen die ik voor hem schrijf. We hebben intensief samengewerkt aan zijn e-boek over digitale transformatie.  

Itonomy

Itonomy bouwt krachtige en succesvolle B2B- en B2C-webshops op basis van het Magento e-commerceplatform. Ik schrijf voor hen blogartikelen, webteksten en klantverhalen o.a. over Magento en PWA. We zijn nu bezig met een whitepaper over de kansen en uitdagingen van D2C. 

Tekstschrijver voor IT-bedrijf gezocht

Pulse Business Solutions

Pulse implementeert en beheert o.a. ERP–, BI- en CRM-software op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Voor hen schreef ik uitgebreide FAQ-artikelen voor de nieuwe website.

Referentie laten schrijven door een tekstschrijver voor de IT

CRM Partners

CRM Partners combineert de technologie van Microsoft met hun passie voor customer engagement om hun klanten nóg geliefder te maken. Ik schreef een uitgebreide referentiecase over een mooi datawarehouse-project bij een tevreden klant.

Solvisoft

Solvisoft is een veelzijdige IT-specialist. Zij bieden solide hosting en beheer, maar bouwen ook e-commerce-platforms. Voor Solvisoft schrijf ik referentiecases, blogartikelen, webteksten en een whitepaper.

Sellian

Sellian verzorgt voor tal van bedrijven inbound marketing- en salesprocessen. Voor een enthousiaste IT-klant schreef ik een serie blogartikelen over de digitale werkplek en intranet.

Tekstschrijver gezocht voor IT-bedrijf?

PublicSonar

PublicSonar biedt je de tool om met kunstmatige intelligentie een calamiteit tijdig te detecteren, de juiste besluiten te nemen en ontwikkelingen te volgen. Ik schreef voor hen meerdere webteksten.

Websitetekst laten schrijven door tekstschrijver voor de IT

Van Loenen Consultancy

Bij Van Loenen Consultancy werken enthousiaste en no-nonsense Systems Engineers. Complexe projectinformatie wordt gestructureerd volgens de Systems Engineering-methodiek en de cloudoplossing Relatics. Ik update bestaande webteksten. 

Tekstschrijver voor de IT

MyDigitals

MyDigitals helpt bedrijven veilig te ondernemen door ze o.a. te beschermen tegen hackers, ransomware en malware. Voor hun nieuwe website schreef ik de webteksten.

ida koost voor ICT-copywriter

iDA

iDA Mediafoundry kent alle ins-en-outs van Adobe-technologie. Of het nu gaat over design, implementatie of integratie. En ik mag daarover blogartikelen voor hen schrijven. 

YellowGround

YellowGround helpt organisaties masterdata efficiënt te beheren en de kwaliteit van data te verhogen. Dat doen ze met PIM- en MDM-oplossingen. Voor hen schreef ik een uitgebreid blogartikel over masterdata-management.

Tekstschrijver voor de IT

Calltraders

Calltraders is expert op het gebied van B2B-telemarketing en accountbased-marketing. Zij werken voor IT-bedrijven en ik schrijf meerdere mailings voor een aantal van hun klanten.

Tekstschrijver voor IT-bedrijf Whyellow

Whyellow

Whyellow ontwikkelt software op maat voor complexe vraagstukken. Samen met de klant zoeken ze naar de beste digitale oplossing. Voor Whyellow schrijf ik klantverhalen en blogartikelen, bijvoorbeeld over design sprints en Kubernetes.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

ICT-copywriter
Dé freelance tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24