Masterclass: Marketing voor Managed Service Providers

Schrijf je gratis in en laat je IT-bedrijf groeien met contentmarketing

Wil jij ook meer leads genereren? Jezelf profileren als hét go-to IT-bedrijf als het gaat om de moderne werkplek, cybersecurity en IT-businesspartner? Dan is deze gratis mini-masterclass precies wat je nodig hebt!

Ik heb al mijn kennis over contentmarketing voor MSPs gebundeld in 4 praktische video’s. Die gaan over je positionering, een effectieve contentstrategie, goeie SEO en boeiende content. Te bekijken waar en wanneer je maar wilt!

Wat krijg je precies?

Vier praktische video’s over:

1. Je positionering als MSP: Ontdek hoe je jouw bedrijf effectief positioneert in de steeds concurrerender wordende IT-markt.

2. Contentmarketingstrategie: Leer hoe je een strategie ontwikkelt die jouw doelgroep aanspreekt en jouw boodschap effectief overbrengt.

3. SEO: Duik in de wereld van SEO en ontdek hoe je jouw online vindbaarheid verbetert.

4. Contentcreatie: Leer hoe je boeiende, relevante en waardevolle content creëert die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie.

Direct na jouw inschrijving ontvang je al de eerste video in jouw inbox. En de volgende drie dagen ontvang je elke dag weer een nieuwe video. Het mooie: alle informatie kun je direct toepassen in jouw IT-bedrijf!

 

Mini masterclass voor marketing voor IT bedrijven

“Voor ons is Jaimie écht een verlengstuk van het marketingteam. We weten dat we altijd van elkaar op aan kunnen én dat de resultaten goed zijn. Onze trendblogs hadden in totaal zo’n 4500 lezers en het trendrapport is maar liefst 252 keer gedownload.”

Timo Verhaagh

Accountmanager, Hands on ICT

Jaimie heeft ons prima ondersteund bij de creatie van IT content voor onze nieuwe website. Ze heeft een scherpe pen, kennis van zaken en is prettig in de omgang. Voor toekomstige projecten zou ik dan ook graag weer met haar samenwerken. Warme aanbeveling!

Gijs Ettes - Pulse Business Solutions (nu Fellowmind)

“Voor onze nieuwe website heb ik meerdere persona’s opgesteld voor de verschillende sectoren die Solvisoft bedient. Die informatie pakte Jaimie goed op en dat hielp bij het gerichter schrijven van de webteksten. Door specifieke wakkerligpunten te benoemen, herkennen prospects zich in het probleem dat we schetsen. Het resultaat was dat de teksten veel meer verdieping kregen en niet aan de oppervlakte bleven. Dat is Jaimie’s kracht, ook omdat ze de IT-wereld snapt.” 

Marlies Vringer - marketingmanager bij Solvisoft

Klik hier om het hele klantverhaal van Solvisoft te lezen.

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

 

ICT-copywriter

Dé contentstrateeg voor Managed Services Providers.

KvK 75651416

Btw NL001557653B24