Gratis stappenplan
contentmarketing voor IT-bedrijven

Leads genereren:
Contentmarketing voor MSPs in 7 praktische stappen

E-book contentmarketing voor MSPs

Inhoud e-book

Stap 1: doelen
Stap 2: doelgroep en persona’s
Stap 3: contentthema’s en de buyer journey
Stap 4: SEO en zoekwoorden
Stap 5: content (laten) maken en plaatsen
Stap 6: realistische planning
Stap 7: KPI’s en je content meten

Elke stap sluit ik af met een to do, zodat je meteen aan de slag kunt.

Contentmarketingplan voor MSPs: een concreet stappenplan voor het komende kwartaal

Weet je heus wel dat contentmarketing belangrijk is voor een IT-bedrijf? Maar hik je steeds aan tegen het bedenken van onderwerpen en het creëren van content? Vind je het moeilijk om te beginnen en concrete resultaten op te leveren? In dit gratis e-book vind je 7 praktische stappen om binnen drie maanden jouw contentmarketingplan op te zetten én uit te voeren.

De houdbaarheid van de content over de trends en ontwikkelingen is veel korter, omdat de thema’s actueel zijn. Die campagne is veruit het meest succesvol voor ons. De zeven trendblogs voor 2022 hadden in totaal zo’n 4500 lezers en het trendrapport is maar liefst 252 keer gedownload.
contentmarketing voor IT-bedrijven

Contentmarketing zorgt voor thought leadership

Door relevante content consequent te delen via social media, je website en mailings creëer je thought leadership. Dat betekent dat jij als autoriteit wordt gezien binnen jouw vakgebied. Dat is wat je wilt! Zo zorg je met contentmarketing ervoor dat je uiteindelijk op die shortlist terechtkomt van jouw potentiële klant, omdat jij zichtbaar was gedurende hun buyer journey.

Praktijkgerichte contentmarketing voor de IT-ondernemer

Dit e-book is voor de IT-ondernemer die helaas (nog) niet de luxe heeft van een heel team om hem of haar heen, maar voornamelijk veel zelf moet doen samen met sales. Dat hoeft geen probleem te zijn voor goede contentmarketing! Met wat goede ideeën uitgewerkt in een planning en wat (externe) hulp kom je al een heel eind. Ik maak het allemaal niet te moeilijk, maar juist heel praktisch, zodat ook jij snel kunt profiteren van de voordelen van contentmarketing.

Contentmarketing voor de IT

Jaimie heeft ons prima ondersteund bij de creatie van IT content voor onze nieuwe website. Ze heeft een scherpe pen, kennis van zaken en is prettig in de omgang. Voor toekomstige projecten zou ik dan ook graag weer met haar samenwerken. Warme aanbeveling!

Gijs Ettes - Pulse Business Solutions (nu Fellowmind)

Jaimie heeft ons goed geholpen bij het straktrekken van onze website voor AIWorX. We hadden zelf de eerste content ontwikkeld, maar die was niet sterk genoeg. Jaimie heeft de teksten herschreven op een manier waarop ze beter uit de verf kwamen: strakker, meer to-the-point en met een duidelijke commerciële insteek. Contact en communicatie gaat makkelijk met Jaimie: ze levert binnen tijd en budget en met duidelijke milestones.

Michiel Bonte - AIWorX

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

 

ICT-copywriter

Dé contentstrateeg voor Managed Services Providers.

KvK 75651416

Btw NL001557653B24