Blogartikelen 

Tips voor content in de buyer journey

Wist je dat 74% van de B2B-kopers zorgvuldig online onderzoek doet, voordat ze tot een offline aankoop overgaan? Het is aan te raden om de koopreis van jouw potentiële klanten in kaart te brengen. De buyer journey. Met deze informatie kun je je content beter op het publiek afstemmen. Lees hier tips voor welke content per fase van de buyer journey van toepassing is.

6 tips om type- en spelfouten te voorkomen

Laatst kreeg ik een mooi vormgegeven infographic onder ogen. Onder de indruk begon ik met lezen en ontdekte meerdere type- en spelfouten. Dan oogt een infographic toch minder professioneel! Terwijl er veel tijd en moeite in is gestopt. Daarom help ik je graag op weg met tips om type- en spelfouten te voorkomen.

De vier valkuilen van een contentmarketeer

Een bedrijf kan tegenwoordig niet zonder contentstrategie en contentmarketeer. Helaas kost het schrijven en de opmaak van tekst veel tijd. Bovendien is een goede marketeer nog geen goede tekstschrijver. Lees hier meer over de vier valkuilen van een contentmarketeer!

Wat doet een ICT-tekstschrijver?

Wat doet een ICT-copywriter? Ik schrijf teksten voor een bepaalde doelgroep om een specifiek resultaat te behalen. Vaak kruip ik dan in de rol van: Marketeer, Onderzoeker en Neerlandicus. Lees verder voor een toelichting op deze rollen!

7 tips voor een complete briefing aan je tekstschrijver

Een ICT-tekstschrijver doet veel onderzoek. En jij als opdrachtgever kan daarbij helpen. Hoe? Ik geef je zeven tips om een complete briefing te geven aan je tekstschrijver. Zo kom je samen tot een beter resultaat!

Verdwijnt de tekstschrijver in de toekomst?

Wat betekent AI voor tekstschrijvers? Er bestaan al toepassingen waarin de menselijke tekstschrijver is geautomatiseerd. Kan een computersysteem alle taken overnemen van een tekstschrijver en verdwijnt deze beroepsgroep in de toekomst?

Recycle je content! 5 tips

Voel je ook steeds die druk om nieuwe content te produceren? Kijk dan eens wat je allemaal op de plank hebt liggen aan videomateriaal, blogartikelen, ebooks en webinars. Recyclen moet zeker lukken met deze 5 tips!

Engelse woorden in jouw Nederlandse ICT-tekst

In de ICT-sector komen vele begrippen uit het Engels (zogenoemde leenwoorden). Soms roept het schrijven van Nederlandse teksten, waarin de Engelse taal wordt gebruikt, vragen op. Hierbij enkele tips!

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Veghel

ICT-copywriter
Voor al je (online) teksten.

KvK 75651416

Btw NL001557653B24