mijn aanbod

Op zoek naar een commerciële tekstschrijver voor jouw ICT-bedrijf? Ik schrijf o.a. blogartikelen, persberichten, referentiecases, whitepapers en websiteteksten voor ICT-bedrijven. Hoe kan ik jou van dienst zijn?

Blogartikel

Deel je kennis online en positioneer je als expert in je vakgebied. Blogartikelen zorgen voor meer websitebezoekers en resulteren uiteindelijk in meer leads.

Persbericht

Een evenement? Nieuw product of dienst? Samenwerking of erkenning? Genereer publiciteit met een aantrekkelijk persbericht en bereik een groot publiek.

Webtekst

Een informatieve websitetekst geeft een helder antwoord op de vragen van je websitebezoekers. Toon je oplossing voor de pijnpunten van (mogelijke) klanten.

Nieuwsbrief

Breng actuele ontwikkelingen onder de aandacht en bouw een relatie op met je publiek. Een to-the-point nieuwsbrief met duidelijke koppen zorgt dat klanten weer op de hoogte zijn.

Whitepaper / e-book

Bundel waardevolle content in een e-book of whitepaper. In ruil hiervoor laat de lezer zijn of haar contactinformatie achter. Dat betekent weer een nieuwe lead.   

Referentiecase

Klanten zijn je grootste ambassadeurs. Bewijs dat je een expert bent in jouw vakgebied met een succesvol referentieverhaal en toon je betrouwbaarheid. 

Contact
jaimie@ict-copywriter.nl

06-23812405

Bezoekadres:
Rembrandtlaan 70
Veghel

ICT-copywriter
Dé freelance tekstschrijver voor al je commerciële ICT-teksten (regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Uden en verder).

KvK 75651416

Btw NL001557653B24